L’Escola d’Art la Industrial de Barcelona acollirà del 2 al 5 de juliol el Seminari d’Educació Mediàtica [Televisió, Internet, Mòbils…], organitzat per la revista digital AulaMèdia, que agafa el testimoni de les Jornades d’Educació en Comunicació que fins a l’any passat van celebrar onze edicions.

Amb quest nou seminari es vol consolidar un espai de reflexió i debat sobre l’educació mediàtica a les aules amb un triple objectiu: donar a conèixer i reconèixer la tasca del professorat en aquest camp; potenciar l’intercanvi d’experiències de producció audiovisual, i crear un fòrum per a l’anàlisi crítica i la reflexió dels continguts dels mitjans audiovisuals.

La pretensió d’AulaMèdia és promoure el debat sobre com l’educació mediàtica pot ser “una potent eina per aconseguir un alumnat i una societat més crítica”.

El programa del seminari inclou projeccions i xerrades sobre àmbits com informatius de televisió, producció audiovisual escolar, publicitat, mòbils, gènere i mitjans, i xarxes socials.