El consell rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació va aprovar el passat dijous autoritzar la contractació de tres nous directius per a la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació, l’empresa gestora d’À Punt Mèdia: Benjamí Marín Pérez, Raquel Pérez Ejerique i Higinio Añó Sanz. Tots tres van superar els respectius concursos públics convocats al març.

El periodista Benjamí Marín Pérez és el nou director de comunicació i cobreix la vacant deixada per Josep Lluís Moreno Escrivà, fitxat el maig de 2018, i que el juliol de 2019 va plegar per ser cap de gabinet de l’alcalde de Cullera. Marín forma part de la redacció d’À Punt des del 2018 i anteriorment ho havia fet de l’antiga RTVV des de 1992 fins al seu tancament el 2013. També va ser director de comunicació del Pavelló de la Comunitat Valenciana en l’Expo 92 de Sevilla, consultor en l’empresa Quality Marketing Contents i dircom d’algunes empreses privades.

Per la seva part, el consell rector també ha donat el vistiplau a la incorporació de Raquel Pérez Ejerique, com a directora d’informatius, tal i com ja havia fet la redacció d’À Punt. La periodista fins ara era la cap d’investigació d’eldiario.es, on també ha estat responsable de política social com a redactora en cap. Anteriorment havia estat reportera a ABC, Cadena SER i La Razón, i redactora en cap i directora adjunta de 20 Minutos. Ejerique substitueix Remei Blasco Chàfer, que va accedir al càrrec el juliol de 2017, quan es preparava la posada en marxa d’À Punt.

Finalment, Higinio Añó Sanz és el nou director d’explotació i enginyeria d’À Punt. El fins ara cap de la secció d’enginyeria d’À Punt substitueix José Manuel García Duarte, també fitxat el juliol de 2017. Añó es va incorporar a RTVV el 1989, després d’haver desenvolupat la seva tasca professional a Telefònica i el centre territorial de TVE al País Valencià. A Canal 9 va ser cap de diferents seccions com ara la d’explotació, manteniment, enginyeria i el departament tècnic. Entre el 2015 i el 2017 va treballar com a enginyer en la Direcció General TIC de la Generalitat.