El consell d’administració de Mediaset España ha aprovat proposar Borja Prado com a nou president en substitució d’Alejandro Echevarría, qui al gener va comunicar que deixava el càrrec coincidint amb la fi del seu mandat.

El consell també ha proposat la reelecció dels seus actuals membres, que es reduirien de 12 a 11 per la vacant d’Echevarría, que passarà a ocupar la presidència d’honor del grup.

El nomenament de l’expresident d’Endesa es formalitzarà en la primera reunió del consell d’administració que se celebri després de la junta general ordinària d’accionistes, prevista per a l’abril, en la qual es reelegirà Paolo Vasile com a conseller delegat.

Borja Prado és, després d’Echevarría, el conseller espanyol més antic de Mediaset España. Després d’ostentar la condició de conseller independent durant 12 anys, el 2018 va ser reelegit com a conseller dominical.

En un comunicat, el grup assenyala que “el consell d’administració ha considerat que la seva excel·lent trajectòria professional i empresarial i la seva àmplia experiència en l’àmbit societari fan d’ell el candidat idoni per exercir el càrrec de president”.