El nou director general d’Atresmedia TV, Carlos Fernández (foto: Roberto Garver).

Nous nomenaments directius a Atresmedia. Carlos Fernández Alonso assumeix la direcció general d’Atresmedia TV per ocupar la vacant deixada per Javier Bardají, que al juny va ser nomenat conseller delegat del grup.

Fernández era director de continguts d’Atresmedia TV i el seu lloc l’ocuparà el fins ara adjunt José Antonio Antón. Per la seva part, Jaime Gutiérrez-Colomer s’incorpora al grup com a director general de gestió i transformació.

Amb els nomenaments de Fernández i Antón, el grup vol garantir la continuïtat del seu model televisiu. Sobre l’arribada de Gutiérrez-Colomer, assenyala que reforça la seva aposta per la transformació permanent.

Carlos Fernández, que des de 2009 ha estat director de continguts d’Atresmedia TV, va iniciar la seva activitat professional en el sector audiovisual a principis del 90. En la seva dilatada trajectòria ha exercit diferents responsabilitats a TVE, Vocento, Plural Entertainment, Antena 3, Canal+, Telecinco i Telemadrid.

Per la seva part, José Antonio Antón es va incorporar a Atresmedia TV el 2012 com a director de programació, i des d’aleshores va anar assumint noves responsabilitats fins a ocupar el càrrec de director adjunt de continguts. Anteriorment havia treballat a NBC Universal, RTVE, AXN, Fox Television Studios, Hearst Entertainment i Telemadrid.

Finalment, Jaime Gutiérrez-Colomer fins ara era consultor de mitjans digitals per a grans grups editors, i anteriorment havia exercit diverses responsabilitats directives a Unidad Editorial durant més de 15 anys.