Foto: ACN

Catalan News, el portal en anglès de l’Agència Catalana de Notícies, ha estrenat un nou web. Aquest incorpora noves seccions, com New to Catalonia o Discover Catalonia, i està pensat per donar més visibilitat a productes com el pòdcast setmanal Filling the Sink o els seus continguts audiovisuals, amb l’informatiu Catalan News in 100 seconds al capdavant

Aquesta renovació és la més profunda del portal de Catalan News des de 2017, quan va evolucionar respecte al seu embrió, la Catalan News Agency.

L’objectiu no ha estat només modernitzar l’aspecte del web, sinó també adaptar-se als nous temps, amb més pes per al contingut audiovisual, i la incorporació de noves tendències periodístiques i tecnològiques, com les visualitzacions integrades.

La renovació també permetrà a la redacció de Catalan News més agilitat en les informacions d’última hora, i tenir més flexibilitat per ressaltar les històries i temes que estiguin marcant l’agenda informativa.

A més del nou portal públic, la redacció de Catalan News també compta amb un nou gestor intern de continguts, fet a mida a les seves necessitats, i a partir de la mateixa tecnologia amb la qual treballen els redactors de l’ACN des del gener.

Nou pas en el procés de renovació

La posada en marxa del nou portal de Catalan News forma part del procés de transformació tecnològica iniciat a començaments d’any als serveis d’Intracatalonia, l’empresa propietària de l’ACN i de Catalan News. El passat gener es va posar en marxa la nova plataforma de l’Agència i ara s’ha renovat el servei de Catalan News.

Intracatalonia continua treballant per projectar nous desenvolupaments que obrin la porta a nous serveis periodístics i a tecnologies d’avantguarda. Més concretament, els equips d’innovació de la casa treballen en un nou marketplace basat en tecnologia blockchain.