Les emissores de Catalunya Ràdio van restablint poc a poc part la seva graella habitual alterada per la pandèmia de la Covid-19 malgrat l’excepcionalitat per l’estat d’alarma. “El teletreball i l’anomenada ‘ràdio confinada’ són, probablement, una de les oportunitats i de les lliçons que haurem de treure de la crisi del coronavirus”, assenyala el seu director, Saül Gordillo.

Aquest cap de setmana, Catalunya Ràdio, Catalunya Música i iCat recuperen part de la seva programació gràcies al teletreball i a l’enregistrament d’alguns continguts des de casa dels realitzadors.

A Catalunya Ràdio, els divendres torna La finestra indiscreta d’Àlex Gorina (23 h), i els dissabtes ho fa Les dones i els dies de Montse Virgini (23 h). A més, el programa Revolució 4.0 de Xantal Llavina suma una edició els dissabtes (22 h) a la que ja feia els diumenges (22 h).

Finalment, dissabtes i diumenges (16 h) Catalunya Ràdio reemet el Popap escolar de Mariola Dinarès adreçat als alumnes i la comunitat educativa.

Pel que fa a Catalunya Música, aquest cap de setmana tornen El taller del lutier de Pere Andreu Jariod (dissabte, 10 h) i Els homes clàssics d’Albert Galceran i Pedro Pardo (diumenge, 10 h).

Finalment, la graella d’iCat recupera Casa Babylon de Marc Isern i Rubèn Sierra (dissabte, 21 h), Jazz Watussi de Dani Nel·lo (diumenge, 21 h) i Sona 9 de Lluís Gendrau (diumenge, 22 h).