Catalunya Ràdio ha estrenat #FelicitatDigital, un podcast creat per la periodista Mariola Dinarès, directora i presentadora del programa Popap. El nou espai pretén aprofundir en el benestar dels usuaris que fan servir internet i les xarxes socials.

#FelicitatDigital està realitzat a partir d’entrevistes a foc lent que tenen com a objectius donar eines als usuaris i incrementar l’expertesa dels oients. Constarà de 15 capítols d’uns 50 minuts que es penjaran cada dimarts a les 21 h a les plataformes de podcasts.

L’espai es dirigeix a gent curiosa i apassionada del món digital amb ganes de saber-ne també els riscos. Així doncs, es tractaran qüestions tècniques com el Blockchain, les noves plataformes com Twitch, les criptomonedes, els nous creadors de contingut, els biaixos dels algoritmes, el metavers, els odiadors i trols de les xarxes, el màrqueting digital, els assistents de veu, els nòmades digitals i el comerç electrònic de proximitat.

Cada capítol es desenvolupa en un entorn concret. El primer ho fa a l’oficina i es titula La digitalització ens farà més feliços a la feina? El convidat principal és el consultor en innovació Xavier Marcet, que parla de l’empresa des de l’humanisme.

A més, un dels màxims responsables de recursos humans a Amazon, Adam Sedó, explica com és una reunió de treball amb Jeff Bezos, i la directiva tecnològica Anna N. Schlegel analitza la presència de la dona a Sillicon Valley.

Mariola Dinarès: “Els periodistes estem bevent massa del ‘trending topic’ i hauríem de tenir més creativitat”