Grupo Economía Digital transformarà el digital Cerodosbé, nascut el 2011 com un mitjà sobre la indústria turística, en Tendencias, més enfocat en la cultura i l’estil de vida. Per dirigir la nova etapa s’ha fitxat el periodista Álex Sàlmon, exdirector i fundador de la delegació catalana d’El Mundo.

“No existirà un projecte periodístic semblant que barregi camps tan diversos moguts per l’acció creativa”, assegura Sàlmon. “Estarà dirigit al lector que té la necessitat de saber cap a on anem i qui són els protagonistes que mouen el món. És a dir, la tendència de tot”, apunta l’impulsor de la revista Tendències d’El Mundo.

La incorporació d’Álex Sàlmon suposa “un valor diferencial per a l’actual Cerodosbé i el futur Tendencias: cap publicació del seu nínxol està dirigida per un periodista tan reconeixible ni de tan àmplia trajectòria informativa, de producció intel·lectual ni de gestió”, afirma l’editor del Grupo ED, Juan García.

La periodista Mar Nuevo, redactora en cap de Cerodosbé i del futur Tendencias, fa dos anys ja va rebre l’encàrrec perquè el mitjà donés els primers passos cap a la nova línia. ED assenyala que els “èxits d’audiència” assolits secunden la nova etapa.