El periodista David Fernández Sanchidrián ha estat nomenat nou director d’El HuffPost. El fins ara subdirector del diari As relleva Daniel Ventura, qui va assumir el càrrec el juny de 2021, i que ha estat designat cap digital de programes a Cadena SER.

Sanchidrián es marca com a objectiu reforçar la informació de servei amb un prisma diferent: “Si per alguna cosa és conegut El HuffPost és per la seva imatge fresca i per la seva forma de narrar els continguts d’una forma única i origina. Potenciarem els nous formats, les xarxes socials i el SEO per explicar la informació que demanda el públic”, afirma.

El nou director del diari digital de Prisa afegeix que espera “aportar la visió del dinamisme de la informació en temps real per tractar els grans esdeveniments i arribar a noves audiències”.

David Fernández Sanchidrián treballa des de fa 14 anys al grup Prisa, desenvolupant la major part de la seva carrera professional a l’As. El 2016 va ser nomenat cap de secció del diari esportiu; el 2017 redactor en cap, i el 2020 va ser designat subdirector, responsable del web i la informació generalista.