L’associació d’editors de revistes i digitals APPEC ha fet públics els mitjans guanyadors dels premis de la Nit de les Revistes i la Premsa en Català, que es lliuraran el 27 de juny.

Enguany el jurat ha guardonat el Diari de Sabadell com a millor publicació de premsa per ser “exemple de diari territorial que ha esdevingut referent”, i destaca el seu rellançament el 2018 per part d’un grup empresarial jove.

Per la seva part, el mitjà cultural Bonart ha estat distingit com a millor publicació digital, que complementa la revista en paper que acaba de fer 20 anys. El jurat destaca la capacitat del web per “crear una comunitat al voltant de Bonart”.

Finalment, la revista de divulgació històrica Sàpiens ha estat premiada com a millor publicació revista per la renovació que va impulsar a principis de 2018. El veredicte destaca la “capacitat de renovar-se i assumir el risc de fer-ho”.

La Nit de les Revistes i la Premsa en Català tindrà lloc el 27 de juny a l’Espai Endesa de Barcelona. Durant la vetllada, els assistents també votaran les millors portades de revista i premsa publicades l’any passat.