El programa Dinàmiks, que s’emet els dissabtes al matí al canal Super3, ha estat distingit amb el Premi Nacional de Comunicació Científica 2016, atorgat pel Govern de la Generalitat i la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRi).

Presentat pel físic i divulgador científic Dani Jiménez, Dinàmiks es va estrenar l’abril de 2013, es dirigeix a un públic d’entre 6 i 12 anys, i busca combinar diversió, manualitats i ciència.

L’any passat el Premi Nacional de Comunicació Científica també el va guanyar un programa de Televisió de Catalunya, Quèquicom.

El guardó forma part dels Premis Nacionals de Recerca, els quals fomenten el reconeixement social de la ciència i l’activitat dels investigadors, mecenes, empresaris i comunicadors.

Enguany també han estat distingits Lluís Torner, Premi Nacional de Recerca 2016; Samuel Sánchez Ordóñez, Premi Nacional de Recerca al Talent Jove; la Fundació “la Caixa”, Premi Nacional de Mecenatge Científic, i el Centre Tecnològic de l’Aigua (Cetaqua), Premi Nacional al Partenariat Publicoprivat en R+D+I.