El canal 33 estrena aquest dissabte a la nit 3 minuts, un programa conduït per Charlie Pee en què s’enfronten 16 humoristes per guanyar el primer torneig de monòlegs ràpids en català.  

Al llarg de quatre rondes, els concursants, dividits en grups de quatre, representaran els seus monòlegs. El públic i el jurat triaran el guanyador de cada capítol, que participarà en la gran final i optarà al premi: 5.000 euros i una actuació al festival Cruïlla Comedy d’aquest estiu. 

3 minuts és una producció de TV3 amb la col·laboració de Magrana Arts & Media, sorgida de la quarta crida  de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i l’Institut Català de les Empreses Culturals dirigida a nous talents i formats de continguts per al 33. 

A l’abril, la Charlie Pee va fer una crida a participar en el càsting del programa: s’hi van inscriure 300 persones, de les quals se’n van preseleccionar 30, i d’aquestes 16 participaran en el torneig.  

El jurat del programa està format per Raquel Hervás, Irene Minovas i Marc Sarrats, tres còmics del món de l’stand-up català. Juntament amb el públic present a la sala (el Bar Milano de Barcelona), el jurat decidirà quin és el monologuista guanyador de cada ronda. 

Els quatre escollits passaran a la gran final, on amb la col·laboració de l’actriu i humorista Judit Martín es decidirà el guanyador.