El dilluns 6 de desembre, el 33 i els canals digitals de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals estrenaran CTRL, un documagazín focalitzat en la cultura digital. Conduït per la periodista Elisenda Carod, l’espai mostra com la tecnologia pot multiplicar la creació i el consum cultural.

CTRL consta de set capítols temàtics, cadascun centrat en una disciplina cultural o artística, i construïts a partir de quatre trames diferents però interrelacionades: les de dos creadors digitals i de dos consumidors.

El fil conductor intenta mostrar com l’eclosió digital ha contribuït a posar la tecnologia al servei de les arts i la cultura, i ha fet possibles, entre d’altres, projectes com obres de teatre interactives, videojocs artístics, pel·lícules creades per l’espectador, exposicions en realitat virtual, escultures impreses…

CTRL és una producció d’E2S Contents dirigida per Dani Sala i Núria Sala. El programa sorgeix de la primera crida de projectes de la CCMA i l’Institut Català de les Empreses Culturals per impulsar la creació de nous formats i continguts innovadors.

El primer capítol del nou espai, Trencar la barrera del so, s’estrenarà al 33 dilluns a les 22.15 h. Per la seva part, els mitjans digitals de la CCMA publicaran el mateix dilluns tots els episodis.