Aquest divendres, la Mesa per a la Diversitat en l’Audiovisual, impulsada pel Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC), organitza la jornada Món local i immigració. Què és notícia? El seu objectiu és reflexionar sobre el com i el per què de la visibilitat i la invisibilitat de determinades notícies entorn de la immigració, especialment en el món local.

La quarta edició de la Mesa per la Diversitat en l’Audiovisual, que tindrà lloc a la seu del CAC de 9.30 a 14 h, comptarà amb una conferència de Jean-Paul Marthoz, professor de periodisme de la Universitat Catòlica de Louvain i autor del llibre Couvrir les migrations, així com amb les taules rodones La importància del llenguatge: immigrants, fins quan?, i Ciutats interculturals: com aconseguir visibilitat?

En el transcurs de la jornada també es lliuraran els Premis per a la Diversitat en l’Audiovisual, que s’atorguen a aquells programes, produccions o iniciatives audiovisuals que reflecteixen millor la diversitat cultural que existeix a la nostra societat.