‘Incendi forestal al massís del Montgrí’, de David Borrat Martos, guanyadora del premi a la millor fotografia de premsa.

La seu de la Demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes de Catalunya acull l’exposició RaholaFoto2022, amb algunes de les imatges que es van presentar a la 13a edició dels Premis Carles Rahola de Comunicació Local. La mostra, coorganitzada per la Diputació de Girona, es pot visitar fins al 23 de setembre. Posteriorment, s’integrarà en el programa d’exposicions itinerants de la institució supramunicipal.

RaholaFoto2022 és una selecció dels 42 treballs que es van presentar en la categoria de fotografia de premsa dels guardons, corresponents a l’any 2021. En concret, inclou fotografies del guanyador, David Borrat, i els finalistes, Carles Palacio i Quim Puig, així com de David Aparicio, Jordi Borràs, Joel Joan Busquets, Joan Castro, Pere Duran, Dolors Gibert, Marina López, Eduard Martí, Aniol Resclosa, Jordi Ribot, Miquel Riera i Glòria Sánchez.

Les institucions, associacions i entitats que vulguin acollir la mostra RaholaFoto2022 poden demanar-la al web d’exposicions de la Diputació de Girona.