‘Buscant l’arma del crim’, d’Aniol Resclosa, foto guanyadora dels 10ens Premis Carles Rahola.

La seu de la Demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes de Catalunya acull l’exposició Rahola foto 2019, amb una selecció de les imatges que es van presentar a la desena edició dels Premis Carles Rahola de Comunicació Local, lliurats el passat març.

La mostra, de la qual se n’ha editat un catàleg, es pot visitar fins al 31 de juliol, i després s’integrarà en el programa d’exposicions itinerants de la Diputació de Girona perquè la puguin acollir institucions, associacions i entitats interessades de les comarques gironines.

Rahola foto 2019 inclou el guanyador de la millor fotografia de premsa en la darrera edició dels premis, Aniol Resclosa (per Buscant l’arma del crim, publicada al Diari de Girona), així com els finalistes, Pere Duran (per la sèrie no publicada I amb el somriure, la revolta) i Glòria Sánchez (per Aniversari Holi, publicada a El Periódico). La mostra també inclou imatges de Martí Albesa, David Aparicio, Joan Castro, Àngel Reynal, Jordi Ribot i Marc Sureda.

A més, l’exposició es complementa amb les fotografies guanyadores de les deu edicions dels premis: Jordi Ribot (guanyador de la primera i vuitena edició), Jordi Velasco (segona), Eddy Kelele (tercera), Joan Castro (quarta), Aniol Resclosa (cinquena, setena, novena i desena) i Pere Duran (sisena edició).