La plataforma digital wikidiario.info és un projecte de periodisme ciutadà que funciona com a “aparador de continguts” i permet als usuaris publicar els seus treballs en diferents formats, oferir-los per vendre’ls o proposar els seus serveix.

El Col·legi de Periodistes de Catalunya (CPC) considera Wikidiario “especialment útil i interessant” per als col·legiats inscrits a la borsa de treball, ja que els permet mantenir una finestra informativa oberta i enriquir el currículum vitae.

Els usuaris de Wikidiario presenten les notícies que un equip d’editors s’encarrega de publicar al web, el qual, com el seu nom indica, té una base col·laborativa que permet traçar l’evolució de la informació. La plataforma només publica notícies, reportatges i anàlisi –no opinió–; tot el contingut és d’elaboració pròpia, i no s’admeten comentaris.

Wikidiario és una plataforma sense ànim de lucre i no exerceix cap dret de copyright sobre els continguts. El periodista és el propietari dels treballs que publica, que no li suposarà cap cost, i pel qual no rebrà cap compensació econòmica fins que un tercer s’interessi en adquirir-lo per a la seva possible publicació.