Aquest dijous, els treballadors del departament comercial de TV3 van fer públic un manifest sobre el procés d’externalització de la gestió publicitària. La seva elaboració es va produir després que el president de la CCMA, Brauli Duart, suspengués la reunió “a què s’havia compromès” per tractar el tema.

En el manifest, els treballadors de l’àrea comercial demanen aturar la publicació dels plecs d’externalització i crear una comissió de treball amb “caràcter d’urgència” per poder “donar resposta als nous objectius que planteja la direcció dintre de l’estructura de TVC”.

El document remarca que al departament comercial “hi ha bons professionals que podran donar respostes i alternatives, noves i creatives, amb almenys igualtat de condicions a altres empreses del sector”.

En aquest sentit, demanen a les direccions de TV3 i de la CCMA que, independentment de la resolució, “respectin al màxim” la seva aportació al conjunt de l’empresa, que “permetin” als treballadors seguir continuar formant-ne part, i que “responguin amb claredat i sense cap possibilitat de dubte”.