En el darrer ple del Consorci Teledigital Mollet, tots els municipis que en formen part (excepte el de Vilanova del Vallès, que ja havia anunciat que l’abandonava a partir de l’1 de gener) van fer palesa la necessitat de seguir apostant per la continuïtat de Vallès Visió.

Per als ajuntaments que queden al Consorci (Mollet, Parets, Montornès, La Llagosta, Montmeló, Sant Fost de Campsentelles, Vallromanes i Martorelles), la televisió local juga un important paper com a mitjà vertebrador del Baix Vallès.

En el mateix ple, celebrat fa una setmana, es va fer públic que Lavinia s’havia imposat a Antena Local en el concurs públic per produir Vallès Visió, cosa que actualment ja feia. La proposta de Lavinia contempla realitzar millores programàtiques per oferir més temps d’informació, a més d’un nou espai de reportatges on es narri l’actualitat dels municipis consorciats. Tot i la major oferta, el cost de producció s’ha rebaixat.

Finalment, el pressupost total del Consorci per al 2012 serà de 972.000 euros, aproximadament un 25% menys que els 1.280.000 euros d’aquest any.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram