Coincidint amb el seu cinquè aniversari, el digital El Español incorporarà nous membres al consell d’administració, que continuarà presidit per l’impulsor del mitjà, Pedro J. Ramírez.

En concret, entraran en el consell Gregorio Marañón y Bertrán de Lis, president del Teatro Real i de la Fundació Ortega-Marañón; Clementina Díez de Baldeón, professora d’Història de l’Art; Rosauro Varo, empresari i accionista de referència de Cabify; i Juan Abarca, president d’HM Hospitales i de l’Institut IDIS.

També s’incorporaran Kilian Revuelta, vicepresident de Grupo Naturhouse; Francisco López Sánchez, conseller delegat de Lopesan Hotel & Resort, i Pablo Grandío, fundador i director del portal de videojocs Vandal i del diari digital Quincemil.

Continuaran al consell d’administració d’El Español Nieves Segovia, presidenta de la Universitat Camilo José Cela i els Col·legis Internacionals SEK; Cruz Sánchez de Lara, advocada i presidenta de la Fundació Thribune for Human Rights; Víctor Gómez Frías, professor de l’Escola d’Enginyers; Xavier Salvador, editor de Crónica Global; Andrés Rodríguez, fundador de Spainmedia i editor de Forbes, i Lucas Fernández, president del Grupo Plató del Atlántico.

Els nomenaments han de ser ratificats el 29 de juliol en la junta general d’accionistes de l’editora d’El Español.

Punt d’inflexió

“L’elecció d’aquest nou consell suposa un punt d’inflexió en la vida d’El Español, doncs implicarà una important ampliació de la nostra capacitat d’interlocució amb la societat civil, el món de la cultura i diferents sectors empresarials”, ressalta Pedro J . Ramirez.

“El prestigi, l’experiència i la provada capacitat innovadora dels nous consellers suposarà una constant font d’inspiració i ajuda per a l’equip professional d’El Español”, afegeix.