El Ministeri d’Indústria ha admès nou de les dotze ofertes presentades al concurs públic d’adjudicació de sis noves llicències de TDT (tres estàndard i tres en alta definició).

Les nou empreses que compleixen amb les condicions del concurs, són: Atresmedia, Mediaset, Prisa, 13tv, Central Broadcaster Media (del grup Secuoya), Net TV (Vocento), Real Madrid TV, Radio Blanca (Kiss FM) i El Corte Ingés. 

No han passat el tall la productora gallega Capelu Audiovisuais, l’associació Alfa Salud de l’Església Adventista (que gestiona Alfa TV) i Primavera en Córdoba (que opera el canal islàmic per satèl·lit Córdoba Internacional).

Segons establien les bases del concurs, cadascuna de les empreses licitadores podia optar a un màxim de dues llicències, una en estàndard i una altra en alta definició, cosa que només han fet Atresmedia, Mediaset, CBM i Kiss FM. Per la seva part, Prisa i Real Madrid opten només a una llicència en alta definició, mentre que 13tv, Vocento i El Corte Inglés tan sols ho fan en estàndard. 

Ara, la mesa d’avaluació ha d’analitzar les nou ofertes i fer una proposta d’adjudicació al Consell de Ministres com a tard el proper 9 d’octubre. 

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram