El Jutjat d’Instrucció número 5 de Badalona ha citat a declarar com a investigat l’exdirector del diari digital Principal, Saül Gordillo, el 20 de febrer, per la segona denúncia d’agressió sexual realitzada per una redactora del mitjà. En aquest cas, a més, la víctima ha denunciat una presumpta submissió química.

Pel que fa a la primera denúncia, la setmana passada el Jutjat d’Instrucció 6 de Barcelona va citar Gordillo a declarar pel 26 de gener. Així doncs, ambdós casos s’investigaran de forma separada, ja que en la instrucció preval el lloc on han passat els fets.

Les dues suposades agressions s’haurien produït la matinada de l’1 al 2 de desembre, després del sopar d’empresa del Principal. La primera a la Sala Apolo de Barcelona, i la segona quan Gordillo va acompanyar la redactora a casa.

Segons explica El Periódico, la segona denunciant va declarar als Mossos d’Esquadra que va perdre el coneixement després d’entrar al cotxe de Gordillo i es va despertar encara al vehicle mentre era agredida sexualment en algun indret a prop de les Tres Xemeneies del Besòs.

Al matí, com que no es trobava bé i només tenia records esporàdics, es va dirigir a un centre de salut a fer una analítica, la qual hauria revelat la ingesta de benzodiazepina, substància que pot tenir efectes sedants, hipnòtics i amnèsics.