La Roca Umbert Fàbrica de les Arts de Granollers acollirà el 14 i el 15 de juny la 18a edició del Mercat Audiovisual de Catalunya, que d’aquesta manera recupera els dos dies de durada (els tres anys anteriors el certamen s’havia concentrat en un de sol). Aquest creixement ha estat possible gràcies a la col·laboració amb la plataforma municipal Digital Granollers, en una aliança estratègica que amplia el camp d’acció i té voluntat de continuïtat en el futur.

El 18è Mercat Audiovisual de Catalunya presentarà un programa d’activitats amb ponències, sessions informatives, presentacions de productes i serveis, i la Fira MAC, un espai orientat a les empreses. En aquest àmbit es presentaran innovacions tecnològiques relacionades amb la realitat virtual, l’enregistrament i la projecció d’imatges en 360º, i els videojocs, oferint diferents experiències immersives que cercaran la màxima interactivitat amb el públic.

Per la seva part, des de Digital Granollers es promourà una reflexió crítica i creativa sobre el conjunt de tecnologies vinculades a internet i la transformació que està provocant en l’àmbit professional, cultural, educatiu i de participació.

El nou MAC també incorporarà una col·laboració activa amb Granollers Mercat, el servei municipal de promoció econòmica, amb l’objectiu de potenciar el sector professional de l’emprenedoria.