Tot Economia és un nou diari digital econòmic nascut aquest dijous sota el paraigües d’El Món. La nova capçalera està dirigida pel periodista Vicent Sanchis, director general del Grup Món. Amb aquesta nova capçalera, el grup vol abordar amb més profunditat els temes d’actualitat econòmica i el teixit empresarial català.

Tot Economia, integrat per un equip de redactors especialitzats en la matèria, intentarà adreçar-se a aquell públic interessat en el teixit empresarial català, però també en la innovació que s’està fent des del territori, així com les peces angulars que conformen l’economia catalana.

“Hi ha molts mitjans digitals, hi ha moltes veus en general, però n’hi ha de ben pocs que es preocupen per informar sobre l’economia del país i sobre les decisions o els moviments econòmics que es prenen o es mouen arreu del món i que ens afecten”, assenyala Sanchis en el primer editorial.

Així doncs, la intenció del Tot Economia és “informar-ne i interpretar-los. Servir de guia clara a tots els agents econòmics del país i a la gent que més s’hi interessa”, apunta el seu director. “Si hem creat aquest diari econòmic, és precisament perquè ens pensem que pot omplir un buit que la jungla comunicativa no ha resolt”, rebla.