El Parlament de Catalunya ha obert un nou procés de licitació per adjudicar la prestació del servei tècnic de televisió de la cambra. El concurs ja es va convocar al maig, però es va cancel·lar abans de finalitzar el període per presentar-s’hi perquè hi havia errades en l’expedient.

En la nova convocatòria el pressupost base de licitació es manté en 981.000 euros (sense IVA) per un contracte de tres anys (prorrogable dues anualitats més). El termini per presentar ofertes finalitza el 23 de juliol.

L’objecte del contracte és la producció, la captació, la realització, l’enregistrament i la distribució del senyal institucional de televisió de les sessions parlamentàries i de la resta d’actes públics de la institució. El servei també inclou l’elaboració de vídeos institucionals amb l’objectiu d’apropar el Parlament a la ciutadania i divulgar la seva activitat.

Actualment el servei el realitza New Media Audiovisual, del Grup Lavinia, que el 2015 es va adjudicar el contracte, el qual finalitza la seva vigència el proper 30 de novembre.