Seu de Prensa Ibérica a l’Hospitalet.

El nou diari de Prensa Ibérica, El Periódico de España, es començarà a publicar el 12 d’octubre. El nou mitjà d’abast estatal comptarà amb una redacció pròpia a Madrid formada per una quarantena de persones, però també es nodrirà dels continguts del conjunt de capçaleres territorials del grup.  

“Construïm un diari nacional però de força centrípeta. La suma de totes les veus d’Espanya gràcies al vigor territorial de les capçaleres de Prensa Ibérica”, afirma el seu director, Fernando Garea.  

En els darrers, mesos, des de que es va anunciar la gestació del nou diari, El Periódico de España ha anat sumant nous professionals i intensificant els esforços per perfilar els seus equips.  

Així doncs, el 12 d’octubre Prensa Ibérica sumarà un nou mitjà a la seva oferta. Actualment el grup edita 24 diaris impresos i digitals en onze comunitats autònomes, a més de diverses revistes. Entre les capçaleres hi ha El Periódico de Catalunya, Diari de Girona, Regió7, Levante-EMV, Información, Mediterráneo, Diario de Mallorca, Diario de Ibiza, Sport i Superdeporte.