Luis Mauri, Gemma Robles, Carol Álvarez, Joan Cañete i Bernat Gasulla (foto: El Periódico).

El Periódico de Catalunya ha nomenat la fins ara delegada a Madrid, Gemma Robles, nova directora adjunta juntament amb Luis Mauri, que exerceix el càrrec des de desembre de 2017. L’objectiu és “orientar i potenciar nous continguts de qualitat en totes les plataformes” que utilitza el diari.

A més, el mitjà ha reforçat l’estructura directiva amb tres subdireccions assignades a Carol Álvarez, Joan Cañete i Bernat Gasulla.

Aquesta renovació es produeix per encarar la nova etapa endegada amb Prensa Ibérica com a editora, que al maig va adquirir Grupo Zeta. Una de les primeres decisions del seu president, Javier Moll, va ser nomenar Anna Cristeto com a nova directora d’El Periódico.

Amb aquesta renovació de l’estructura directiva, la capçalera busca “potenciar la seva vocació de diari de progrés i com a referent de qualitat, pluralitat i esperit independent”.

Els nous directius

Gemma Robles es va incorporar a la redacció d’El Periódico a Madrid el 2007 procedent d’Europa Press, i quatre anys més tard va ser nomenada delegada del mitjà.

Per la seva part, Carol Álvarez s’ha incorporat recentment al mitjà després de 17 anys a El Mundo de Catalunya, els darrers deu com a redactora en cap, fins que al juliol va ascendir a delegada.

Per la seva part, Joan Cañete treballa des de fa més de 20 anys a El Periódico, i Bernat Gasulla en porta més de 30, desenvolupant diferents responsabilitats. Actualment ambdós exercien com a coordinadors.