El treball Assetjament sexual i abús de poder a alumnes de l’Institut del Teatre d’Albert Llimós i Núria Juanico, publicat al diari Ara, ha guanyat la segona edició dels Premis de l’Associació de Periodistes d’Investigació en la categoria de periodisme local. El jurat ha destacat “la manera en què s’ha explicat aquesta història”, així com “el ressò i l’impacte que ha tingut aquest reportatge dins del context de Catalunya”.

L’acte de lliurament tindrà lloc aquest divendres al migdia a la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna de la Universitat Ramon Llull.

El jurat estava format pel degà de la Facultat Blanquerna, Josep Lluís Micó; Carol Espona, periodista de RTVE i guanyadora del Premi API 2021; Laura Aragó, periodista de dades de La Vanguardia; Beatriz Gálvez Garcés, vocal de formació de l’API, i Enric Borràs, sotsdirector de l’Ara i president del Grup Barnils. En la deliberació, Borràs es va abstenir de fer comentaris sobre la decisió per la seva vinculació amb el diari, puntualitza l’API.