La 24a edició de la Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica,  celebrada dilluns, ha guardonat el programa Revolució 4.0 de Catalunya Ràdio amb el Premi a la Comunicació i Divulgació de les TIC.

El jurat ha volgut posar de relleu la tasca divulgativa d’aquest “espai de referència per als emprenedors” dirigit i presentat per Xantal Llavina, i que al maig farà el salt a TV3.

És el tercer cop que s’atorga aquest guardó concedit per l’Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicació (Telecos.cat) i el Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya (COEINF). En la primera edició es va distingir el programa Generació digital de Televisió de Catalunya, i l’any passat es va guardonar la secció Tendencias de La Vanguardia.

La Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica va tenir lloc a l’Auditori  de Barcelona, i va comptar amb la presència del president de la Generalitat, Quim Torra; el president del Parlament, Roger Torrent, i el conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró.