Aquest dissabte va aparèixer el número zero de Fosbury, una revista digital sobre l’esport català impulsada pel grup El Tot. La portada de la nova publicació, dedicada al waterpolo femení, i el seu lema –“la revista digital de tot l’altre esport”– evidencien la voluntat donar rellevància i ressò a tots els esports “més enllà del futbol”.

La capçalera, de periodicitat mensual, pren el nom de Dick Fosbury, el primer saltador d’alçada que va saltar d’esquena, adoptant la tècnica que ara s’usa de forma universal. “Necessitem ser ‘fosburys’ per canviar l’enfocament mediàtic al qual estem acostumats i donar protagonisme a tots aquells esportistes el dia a dia dels quals queda eixordat per l’esport únic”, asseguren des del Tot Mataró.

El grup considera que pot haver-hi lloc i públic per a una publicació com Fosbury. En aquest sentit, recorda que la revista es fa des d’una ciutat on el club més important és el Centre Natació Mataró, on les millors esportistes locals juguen a Waterpolo, i on els records històrics s’associen al bàsquet i l’hoquei.