La Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna de la Universitat Ramon Llull acollirà el dimecres 16 de novembre a les 16 h la quarta sessió del cicle Els reptes ètics del periodisme organitzat pel Col·legi de Periodistes de Catalunya i el Consell de la Informació de Catalunya per commemorar el 30è aniversari del Codi Deontològic i el 25è del CIC.

Amb el títol Periodisme en defensa de la dignitat de les persones, s’ha programat una taula rodona que abordarà com s’ha de tractar des dels mitjans de comunicació l’impacte social dels casos de salut mental, així com la problemàtica del suïcidi.

En la sessió participaran les periodistes Sara Muñoz, Carla Turró i Marta Arrufat, i el vicesecretari de la junta de govern del Col·legi de Psicòlegs de Catalunya, Roger Ballescà, moderats per Patrícia Coll, directora del Grau de Periodisme i Comunicació Corporativa de la URL.

La taula comptarà amb una fila zero amb representants d’entitats socials, periodistes i professors que també tindran veu en el debat.

La sessió es basa en el criteri 9 del Codi Deontològic de la professió sobre Respectar el dret a la privacitat.

Un cicle sobre els reptes del periodisme commemora els 30 anys del Codi Deontològic i els 25 del CIC