L’Audiència Provincial de Barcelona ha condemnat El Triangle a indemnitzar amb 20.000 euros Alícia Sánchez-Camacho per la divulgació, el juliol de 2013, de la conversa enregistrada al restaurant La Camarga per Método 3 entre l’aleshores presidenta del PP català i Vicky Álvarez, exparella de Jordi Pujol Ferrusola.

Inicialment, el Jutjat de Primera Instància número 22 de Barcelona havia desestimat la denúncia presentada per Sánchez-Camacho contra El Triangle per un suposat delicte d’intromissió il·legítima en la seva intimitat i al dret a la pròpia imatge, pel qual demanava una indemnització de 200.000 euros.

Després de recórrer, l’Audiència de Barcelona ha donat la raó a la política popular, rebaixant la indemnització fins als 20.000 euros, segons informa el mateix mitjà.

“La paradoxa és cruel: ens hem enfrontat durant anys a pit descobert contra la màfia política més poderosa que ha existit a Europa des del final de la II Guerra Mundial… i se’ns condemna per difondre la prova que ha resultat ser determinant per desmuntar-la!”, afirma Jaume Reixach, director d’El Triangle, en referència al cas Pujol.

“Això sí, els autors ‘intel·lectuals’ de l’enregistrament del dinar fet per Método 3 –Alícia Sánchez-Camacho i José Zaragoza– es presenten a les eleccions d’aquest 20-D amb la voluntat de gaudir de la immunitat que els doni la condició de parlamentaris”, afegeix Reixach.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram