El servei de vídeo sota demanda de Televisió de Catalunya, el TV3alacarta, també serà accessible a través de TiVo®. Es tracta d’un sistema de televisió intel·ligent de gran implantació als Estats Units que a partir d’aquesta tardor estarà disponible, en exclusiva i per primera vegada a l’Estat espanyol, a través de l’oferta de televisió d’ONO.

La plataforma, que oferirà els canals i altres continguts de TVC –també en HD i 3D–, està dotat d’un sistema capaç de reconèixer les preferències dels usuaris i processar-les, per recomanar el contingut que millor s’hi adapti de forma personalitzada.

TiVo®, que es basa en un gravador amb capacitat per a 200 hores de programació, pot enregistrar dos canals a l’hora i aturar, retrocedir i tornar a avançar, a càmera lenta o ràpida, sobre els continguts que s’estan emetent en directe. A més, permet programar gravacions de forma remota des de qualsevol ordinador.

Actualment, TVC i ONO treballen conjuntament perquè, en el futur, els usuaris de TiVo® a Catalunya tinguin accés a la versió en català de totes les aplicacions del servei.

A més de TiVo®, TV3alacarta es pot veure per internet, al mòbil, l’iPad, les consoles, la televisió, les smart TV i, des d’aquest estiu, també a través de la televisió híbrida en el seu estàndard europeu HbbTV (Hybrid Broadcast Broadband TV).