El programa especial  sobre el tancament de la planta de clor d’Ercros a Flix dels periodistes Andreu Prunera i Adriana Monclús, emès a Ràdio Móra d’Ebre de Cadena SER, ha guanyat la quarta edició del Premi Terres de l’Ebre de Periodisme, atorgat per la demarcació del Col·legi de Periodistes i dotat amb 1.000 euros.

El jurat del guardó ha valorat “l’esforç de producció d’un programa de ràdio de proximitat, amb el que això implica en relació als recursos disponibles, tant humans i materials, així com la temàtica de l’especial, pel seu impacte social i econòmic al municipi de Flix i a la comarca de la Ribera d’Ebre”.

Per altra banda, s’ha atorgat un segon premi ex aequo als equips informatius de les televisions Canal 21 i Canalte per la cobertura i els programes especials dedicats al referèndum de l’1 d’octubre.

Els guardons es van lliurar dimarts al vespre a Tortosa en un acte on el periodista Antoni Bassas va presentar el llibre Bon dia, són les vuit! acompanyat de l’editor Emili Rosales.