La Mesa per la Diversitat en l’Audiovisual (MDA) del CAC ha obert la convocatòria de la sisena edició dels seus premis, que incorporen una nova categoria per a projectes, pilots i/o guions, que se suma a les de programa de televisió, de ràdio, producció audiovisual i trajectòria. El termini per presentar candidatures finalitza el proper 14 de febrer.

L’objectiu de la posada en marxa de la nova modalitat és cobrir “molt més” el vessant creatiu i de projectes davant les dificultats per trobar una sortida a la seva projecció i difusió.

Els guardons de laMDA pretenen potenciar la presència de la diversitat cultural més enllà de les representacions estereotipades, donant veu a plantejaments, actors i discursos innovadors, integradors i dialogants.

El jurat valorarà l’enfocament de la diversitat tant en el producte audiovisual com en la trajectòria dels mitjans, les empreses, les entitats i/o els professionals, i les bones pràctiques a tenir en compte com a referents dins del sector audiovisual.