Més de 20.000 persones van passar aquest diumenge pel Moll de la Fusta en la festa reivindicativa a favor de TV3 i Catalunya Ràdio, organitzada pels treballadors de la cadena. La jornada festiva, finançada pels mateixos treballadors, va comptar amb les actuacions desinteressades de diversos artistes, entre les quals diferents actors, presentadors i col·laboradors van fer una crida per “no deixar perdre TV3”.

Durant la festa, es va llegir diverses vegades un manifest que agraia el suport de la ciutadania en els 30 anys de TV3 i advertia del “perill” que suposen per al model de radio i televisió públiques les noves retallades que vol aplicar la CCMA. Per l’escenari del Moll de la Fusta també es van sentir les veus de la coordinadora Mitjans en Lluita, així com dels moviments en defensa de la sanitat, l’educació i la cultura, els Iaioflautes i la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca.

La iniciativa va sorgir durant l’assemblea de treballadors celebrada durant la vaga del passat 21 de març, on es van crear diferents comissions de treball que han mobilitzat uns 500 treballadors de TV3. Durant la jornada es van recollir unes 12.500 signatures en contra de les retallades als mitjans públics, que es van sumar a les més de 50.000 aconseguides fins aleshores.