L’Antiga Fàbrica Damm de Barcelona va acollir dilluns la segona edició de la gala dels Premis Woman Sport que atorguen el diari Sport i la revista Woman, dues de les capçaleres de Prensa Ibérica. Els guardons reconeixen les esportistes, organismes, iniciatives i institucions que han aconseguit ser un exemple i un referent en el món de l’esport.

El Premi Woman Sport va ser per a Lydia Valentín, que practica l’halterofília i compta amb el tercer millor palmarès olímpic en actiu de l’Estat espanyol després de sumar tres medalles olímpiques, quatre en els mundials i dotze en els europeus.

La resta de premiades van ser Izaskun Ruiz (Premi Comunicació), Carolina Marín (Premi Superació), Asunción Loriente (Premi Directiva), FastHolaluz (Premi Equip), Gemma Mengual (Premi Trajectòria), Mayichi (Premi e-Sports), Teresa Portela (Premi Evolució) i medallistes Jocs Olímpics de Barcelona (Premi Especial Barcelona ‘92).

A l’acte van assistir-hi, entre d’altres, el president de Prensa Ibérica, Javier Moll; la vicepresidenta de Prensa Ibérica, Arantza Sarasola; el conseller delegat de Prensa Ibérica i Zeta, Aitor Moll; la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà; el primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni; el director de l’Sport, Lluís Mascaró, i la directora de Woman, Mayka Sánchez.