Aquest dijous al migdia s’ha posat en marxa Liberal.cat, un nou digital d’opinió que vol aglutinar tots aquells sectors liberals o propers al liberalisme que actualment no se senten representats en cap espai.

El projecte, iniciativa d’uns joves estudiants universitaris, vol “trencar amb molts dels tòpics existents sobre el liberalisme i els perjudicis sobre els liberals”, i els seus impulsors asseguren que al web es veurà la seva “pluralitat” d’idees, que aniran des de les més independentista fins les més centralistes, segons afirmen.

El web, dividit en les seccions de política, internacional, economia i societat, a més incorporarà regularment amb diferents col·laboradors, com ara Albert Sáez, Toni Aira, Albert Rivera, Jordi Cañas, Salvador Cardús o Francesc-Marc Álvaro.

“No som professionals, però busquem la professionalitat. El rigor i les ganes de comunicar marquen aquesta nova aventura, i en seran els nostres millors mètodes”, assegura el seu director, Nicolás Tomás Lanchon, en l’article de benvinguda.