Ràdio Associació de Catalunya ha obert la convocatòria de la 18a edició dels guardons que atorga anualment, els quals distingiran els professionals i els programes de ràdio en català emesos entre el 4 de maig de 2017 i l’11 de març de 2018, data en què finalitza el període per presentar candidatures.

Els guardons conserven les sis categories de l’any passat (quan se’n van incorporar dues de noves): el premi al programa de ràdio, al programa de ràdio local, d’innovació, a la inclusió; al/la professional, i a l’excel·lència. Per a les quatre primeres modalitats es poden presentar candidatures, mentre que les altres dues queden a criteri del jurat, així com el Guardó 1924 a l’audiovisual.

A banda, el jurat i el consell rector de Ràdio Associació podran atorgar fins a quatre mencions honorífiques de reconeixement a la trajectòria professional de persones o empreses de comunicació.

La cerimònia de lliurament dels 18ens Premis Ràdio Associació tindrà lloc el 3 de maig a l’Auditori de l’ONCE a Barcelona.

Com en els darrers anys, el jurat estarà presidit per Carles Solà i format per Imma Tubella, Assumpció Maresma, Joan Manuel Tresserras i Jordi Margarit.