El Palau Robert de Barcelona acull aquest dimarts, a les 17.30 h, la presentació de la desena edició de l’Informe de la comunicació a Catalunya, el qual té per objectiu presentar una visió global i sintètica de la situació dels mitjans i dels diversos sectors durant el bienni 2017-2018.

L’obra, coordinada per l’Institut de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona (InCom-UAB), ha estat elaborada per 23 autors i autores de diverses universitats i entitats professionals catalanes.

L’obra vol ser un instrument de treball al servei d’investigadors, professionals i responsables de les polítiques públiques. Els editors han estat Marta Civil i Serra (InCom-UAB) i Bernat López (Universitat Rovira i Virgili).

L’acte de presentació estarà presidit pel director general de Mitjans de Comunicació de la Generalitat, Ignasi Genovès, i comptarà amb la participació de Virginia Luzón, vicerectora de Comunicació i de Promoció de la UAB; Amparo Huertas, directora de l’InCom-UAB; Carmina Crusafon, autora de l’epíleg i membre del consell acadèmic de l’informe i de l’Observatori de la Comunicació a Catalunya, i Paula Zapata, responsable de comunicació externa de Naturgy.