Després de la sortida de Luis Enríquez per assumir el càrrec de conseller delegat a Vocento, Unidad Editorial ja li ha trobat substituta com a directora general d’El Mundo: Eva Fernández. Ella com els seus homòlegs a Marca i Expansión, Álex Baixas i Carlos Beldarrain, reportaran directament al conseller delegat d’Unidad Editorial, Antonio Fernández Galiano, qui inicialment havia rebut una oferta per marxar a Vocento en lloc d’Enríquez.

Del nou fitxatge, Galiano destaca que és “una professional amb una visió molt clara del nou model de negoci periodístic i amb una gran experiència en el suport digital”.

Eva Fernández va arribar a Unidad Editorial el 2009, on s’ha encarregat de l’estratègia online de conferències i formació. Des de feia uns mesos també era responsable de les publicacions professionals de salut d’Unidad Editorial, Diario Médico i Correo Farmacéutico.

Abans havia treballat a Banco Santander en la direcció d’auditoria interna, i a la Fundació Universitària San Pablo-CEU, on durant 12 anys havia desenvolupat diverses responsabilitats lligades a la gestió tecnològica.