Prensa Ibérica ha nomenat Fèlix Noguera com a director general del grup a Catalunya i les Illes Balears. Designat gerent general d’El Periódico el setembre de 2019, Noguera ara assumeix una responsabilitat “clau” sobre els mitjans que Prensa Ibérica edita en dos territoris “prioritaris” dins de la seva estratègia.

El grup edita El Periódico, Diari de Girona, Regió7, Sport i Empordà a Catalunya, i Diario de Mallorca, Diario de Ibiza i Mallorca Zeitung a les Balears.

Fèlix Noguera es proposa “col·laborar amb els equips de les diferents capçaleres amb l’objectiu de reforçar el nostre posicionament als mercats on ja som líders i redoblar esforços allà on no ho som encara”.

El nou director general de Prensa Ibèrica a Catalunya i Balears aposta per “potenciar les capacitats de què disposem a cada publicació i les possibilitats que ens brinda la força i la dimensió del grup a l’hora de satisfer les necessitats dels nostres lectors, subscriptors i anunciants”.

Trajectòria

Fèlix Noguera es va incorporar a Regió7 el 1994 com a director financer, i un any després va ser nomenat gerent del mitjà. El 2009 també va ser assumir la gerència del Diari de Girona. Prensa Ibérica va adquirir ambdues capçaleres els anys 2006 i 1996, respectivament. El 2014, Noguera va ser nomenat director general de gestió del grup a Catalunya.

El 2014, Noguera va ser nomenat director general de gestió del grup a Catalunya, i cinc anys més tard va assumir la gerència general d’El Periódico en el marc de la renovació de l’estructura directiva iniciada arran de l’adquisició de Grupo Zeta.