El 26 de novembre està previst que l’emissora municipal de Girona torni a emetre al 92.7 de l’FM. Malgrat el dia fixat és 26 de novembre, la represa es podria produir uns dies abans, segons informa el Diari de Girona.

A finals d’agost, l’Ajuntament va adjudicar a Montcau Produccions la producció, realització, edició i emissió de programes d’FM Girona. El contracte és per dos anys i el preu de 260.468,76 euros (sense IVA). Montcau, l’única empresa que es va presentar al concurs públic, és l’operadora de Digital Hits FM, i també gestiona altres emissores municipals, com ara la veïna Ràdio Sarrià.

FeM Girona va deixar d’emetre el 30 de juny de 2018 un cop va acabar el contracte amb la productora Girona Ràdio, que va criticar el minvant pressupost que l’Ajuntament destinava al servei . Per la seva part, el govern municipal va cedir provisionalment la gestió de l’emissora a Televisió de Girona, tasca que va finalitzar a principis d’estiu.

El consistori va descartar municipalitzar la ràdio per considerar que el cost econòmic era inassumible, i va optar l’externalització del servei. Les condicions del concurs no van convèncer ni Girona Ràdio ni Televisió de Girona per presentar-s’hi.