El grup Henneo ha decidit cancel·lar tota relació comercial i contractual amb empreses russes, com a “senyal de rebuig a l’ofensiva bèl·lica” del Govern de Vladímir Putin contra Ucraïna. Henneo mantenia contractes amb algunes empreses proveïdores de paper, ja que Rússia és un dels principals abastadors mundials d’aquesta matèria.

“La decisió de suspendre aquests contractes mercantils amb les empreses russes no obeeix a un criteri comercial, sinó a conviccions i una postura solidària amb el patiment del poble ucraïnès, que actualment ha vist compromès el seu mode de vida per la virulència de l’atac ordenat per Vladímir Putin”, assenyala el grup.

Henneo afirma que el règim rus constitueix una “amenaça manifesta” per al conjunt de la Unió Europea i els països pertanyents a l’OTAN, entre els quals Espanya. “Les sancions econòmiques acordades per la UE van encaminades a debilitar el múscul financer rus per impedir que segueixi finançant la contesa de manera impune i posi fi a aquesta guerra”, defensa.