El lliurament de la 32a edició dels Premis de Comunicació Local de la Diputació de Barcelona tindrà lloc el proper 28 de juny a l’Ateneu Igualadí de la capital de l’Anoia. Enguany, els guardons han estat remodelats i se n’ha reduït el nombre de premis i la dotació total.

En aquesta edició 88 candidatures opten a les diferents modalitats: al millor treball publicat a la premsa local o comarcal s’han presentat 13 reportatges; al guardó al millor programa d’una emissora de ràdio local hi opten 37 candidatures; al de millor programa emès per una televisió local, 27; i al premi a la millor iniciativa en matèria de comunicació municipal hi ha un total d’11 candidatures.

Cadascun dels guardons està dotat amb 10.000 euros, mantenint així la dotació per cada premi, no així la global, que fa un any era de 60.000. A banda hi ha el Premi d’Honor, que no té dotació.

El jurat de la 32a edició dels guardons està format per Josep Maria Martí, Anna Cristeto, Manel Cuyàs, Eduard Pujol, Francesc Robert, Anna Figuera, Anna M. Bordas, Francesc Canosa, Francesc Cano, Josep Lluís Micó, Rafael de Ribot, Mònica Fulquet i Carles Sabater.