La salut del grup Intereconomía continua en estat crític. El passat 2 de gener va sol·licitar de forma voluntària entrar en preconcurs de creditors, fet que va rebre el vistiplau del jutjat el 30 del mateix mes, segons va avançar Expansión. El grup argumenta que la mesura busca evitar que els creditors demanin el concurs. Als treballadors, que s’han assabentat del preconcurs per la premsa, se’ls deu entre dues i tres nòmines.

Ara Intereconomía té quatre mesos per presentar un pla de viabilitat que sigui acceptat pel jutge, així com per negociar el deute amb els seus creditors. Tot i que l’any passat ja va presentar un ERO per a 160 treballadors, no se’n descarta un altre. Cal remarcar que els afectats encara no han pogut cobrar la totalitat de les indemnitzacions, les quals havien estat fraccionades.

La graella es buida

La crisi del grup també afecta de ple la graella televisiva. Com ja vam informar al setembre, amb l’inici de la nova temporada molts habituals d’Intereconomía TV van canviar a 13 TV, una tendència que ha continuat amb l’entrada del nou any.

Així, a més de tancar fins a cinc programes (entre ells +Vivir, La Gaceta de la tarde o España en la memoria), ha vist com un dels seus presentadors estrella, Antonio Jiménez, d’El gato al agua, marxava a la televisió episcopal a presentar un espai de les mateixes característiques, El cascabel al gato.