El grup editor d’ElNacional.cat ha fitxat Jofre Llombart com a director de la nova àrea d’audiovisuals. “Em fa molta il·lusió començar el nou projecte del diari digital líder de Catalunya”, ha dit tot agraint la confiança de l’editor i director del mitjà, José Antich. El periodista assumeix l’encàrrec com “un repte en què quasi tot està per fer i quasi tot serà possible”.

Amb la nova divisió audiovisual, ElNacional.cat busca consolidar el creixement del grup amb nous productes que oferiran en les properes setmanes i mesos en format àudio i vídeo, segons explica el mitjà.

Trajectòria

Jofre Llombart va exercir de secretari de Difusió de la Generalitat fins al passat octubre, quan va ser destituït arran de la sortida de Junts per Catalunya del Govern. El periodista va assumir el càrrec el juliol de 2021 després de deu temporades al Grup Godó, les primeres vuit com a sotsdirector d’El món a RAC1, i des de 2019 com a sotsdirector de RAC1 i RAC105.

Anteriorment, Llombart havia estat 12 anys a Catalunya Ràdio (2000-2011) amb diferents responsabilitats, com ara coordinador d’El matí de Catalunya Ràdio, cap de redacció d’informatius i corresponsal a Madrid.

Jofre Llombart va iniciar la seva trajectòria professional el 1994 a Ràdio Sant Cugat, i el 1999 va participar en la posada en marxa de l’Agència Catalana de Notícies com a redactor de política.