L’Associació de Publicacions Periòdiques en Català (APPEC), que enguany fa 30 anys, ha donat a conèixer els guanyadors de la 14a edició dels seus premis, els quals es lliuraran el proper 26 de març en el transcurs de la Nit de les Revistes, que tindrà lloc a la seu d’Endesa a Barcelona.

En aquesta edició, el premi a la millor publicació (dotat amb 6.000 euros) ha estat per a Sàpiens; a la nova revista (3.000 euros) se l’ha endut la revista per a iPad l’Esguard –amb una menció especial per a El Capicua–, i el premi a la millor editorial (3.000 euros) ha estat per a Bonart, segell especialitzat en les arts plàstiques.

Per la seva part, el guardó al millor reportatge (dotat amb 1.000 euros), l’ha guanyat la sèrie El Cànem: de fàbrica dels Godó a presó de Franco, publicada a L’Avenç. Finalment, el premi a una persona ha distingit el periodista Manuel Cuyàs per la seva trajectòria i vinculació amb els mitjans.

El premi a la millor portada i a la revista més popular es donaran a conèixer durant l’acte del 26 de març, on també es reconeixerà El Mirall i Terrart pels seus 25 anys d’història, i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.