El consell de govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) està estudiant la possible externalització de l’àrea comercial, la qual gestiona la publicitat de TV3 i Catalunya Ràdio. La decisió es vol prendre durant aquest mes de juny.

Segons han explicat fonts sindicals a Comunicació 21, ja hi ha quatre empreses que haurien mostrat interès per optar al servei: Publipress Media, del grup Godó; Atresmedia Publicidad, d’Antena 3; Zeta Gestión de Medios, i Pulsa Media Consulting, que gestiona la publicitat de canals temàtics com AXN, Fox, TNT o Discovery, a més del servei de televisió d’Ono.

“No podem acceptar la privatització de cap departament de TVC. No podem tolerar l’externalització de la publicitat, la segona font d’ingressos de TVC”, assenyala el comitè d’empresa en un comunicat. Aquest dimecres al matí, uns 500 treballadors de TV3 s’han concentrat mentre estava reunida la comissió negociadora del conveni col·lectiu per mostrar el seu rebuig a una possible externalització.