L’exsecretari de Difusió i de Comunicació de la Generalitat, Miquel Gamisans i Martín, serà el nou director a Barcelona d’Acento Asuntos Públicos, consultora liderada per l’exministre socialista José Blanco (soci fundador i conseller delegat), l’exministre popular Alfonso Alonso (president) i l’exportaveu del PSOE Antonio Hernando (director general).

Gamisans s’encarregarà de la implantació d’Acento a Catalunya. Des de la consultora assenyalen que aportarà una profunditat en la política i en les institucions catalanes “molt rellevant”, i que exercirà de “pont directe” entre Barcelona i Madrid, portant els afers públics a un “nou nivell” entre ambdós pols econòmics, segons informa La Vanguardia.

Fonts de l’empresa apunten que l’obertura d’operacions a Barcelona i la incorporació de Gamisans al comitè executiu d’Acento “marca el camí al model que busca una representativitat i una transversalitat total de la realitat político-institucional al nostre país”.

Miquel Gamisans i Martín va ser secretari de Difusió i Atenció Ciutadana de la Generalitat en la darrera legislatura (2018-2021) i secretari de Comunicació del Govern i Mitjans de Comunicació en l’anterior (2016-2018).

Periodista i consultor en comunicació, el 2013 va ser soci fundador de Zip Zap Social PR, i abans havia estat soci director de Catmèdia (2010-2011), consultor associat a Carrots Comunicació (2009-2010), director de comunicació de Joan Puigcercós i el grup d’ERC al Congrés dels Diputats (2004-2008) i director de comunicació d’Òmnium Cultural (2002-2004).

Anteriorment, de 1998 a 2002, Miquel Gamisans havia treballat al diari La Mañana, Ràdio Estel, Flaix TV i Flaix FM i al programa Parlament de TV3.